Patricia is de oprichtster van Nailtrends & Education. In 2008 heeft zij haar passie gevonden in het nagelvak. Door het volgen van trainingen bij Top Educators zoals Anastasia O’va, Nail Revolution en Viktoria School uit Rusland en Tanya Savchenko heeft ze zich kunnen ontwikkelen tot een Educator van hoog niveau. In haar trainingen streeft ze er naar om haar cursisten een juiste technische applicatie te leren en inzicht te geven in de architectuur van de nagel. Dit doet ze met veel geduld en enthousiasme.

Als Educator werkt ze door heel Nederland & België. De trainingen zijn van hoog niveau en zullen elke nagelstyliste helpen next level te gaan werken in de salon.

Nailtrends & Education is in 2020 exclusief distribiteur geworden in Nederland van het merk Ugly Duckling. Ontzettend blij zijn we met de samenwerking met Alina Hoyo hoofdimporteur van Ugly duckling. Alina Hoyo is een zeer gewaardeerde top educator en nagelstyliste, haar bekendheid gaat wereldwijd.

Als één van de groothandels in Nederland met het grootste assortiment zul je in de webshop alles kunnen vinden wat je als nagelstyliste nodig hebt. Alleen de beste kwaliteit is voor je klanten goed genoeg, hierdoor zul je alleen producten in onze webshop vinden die aan onze hoge eisen voldoen.

foto patricia